Babynestjes

Filters
Klaar

  Actieve filters

  Verwijder alles
  Geen filter

3 Products

 • jollein-baby-nest-stargaze-leaf-greenjollein-baby-nest-stargaze-leaf-green2
  65.99

  In dit babynestje van Jollein kan je kindje veilig slapen. Met dit nestje ligt je baby gezellig bij je op de bank of knus in de box. De opstaande gewatteerde rand zorgt voor een geborgen en veilig gevoel en zorgt ervoor dat je kindje niet kan omrollen. Het nestje is licht en daarom makkelijk mee te nemen. Het nestje kun je sluiten door middel van een drukknoop aan de onderkant. De hoes is afneembaar en te wassen op maximaal 30 graden. Het nestje heeft een mooie donkergroene kleur.

  Combineer het babynestje met een fijn dekentje.

  Bekijk alle producten van Jollein in de webshop of kom langs in onze winkel in Zwolle.

 • jollein-baby-nest-stargaze-biscuitjollein-baby-nest-stargaze-biscuit2 Niet op voorraad
  65.99

  In dit babynestje van Jollein kan je kindje veilig slapen. Met dit nestje ligt je baby gezellig bij je op de bank of knus in de box. De opstaande gewatteerde rand zorgt voor een geborgen en veilig gevoel en zorgt ervoor dat je kindje niet kan omrollen. Het nestje is licht en daarom makkelijk mee te nemen. Het nestje kun je sluiten door middel van een drukknoop aan de onderkant. De hoes is afneembaar en te wassen op maximaal 30 graden.

  Combineer het babynestje met een fijn dekentje.

  Bekijk alle producten van Jollein in de webshop of kom langs in onze winkel in Zwolle.

   

 • Dorota-baby-nest-ecru-1-more-in-the-family1-more-in-the-family-dorotea-baby-nest -50% Korting
  49.37

  De dorotea ecru baby nest van 1+ in the family is een echte musthave voor in de winter. Het houdt je kindje lekker warm tijdens de koude dagen. Het nest is op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in de kinderwagen of in de box. Het nest heeft een heerlijk zachte binnen- en buitenkant die beschermd tegen de winterse kou. Het nest is voorzien van houten knopen waardoor je het nest gemakkelijk aan en uit te trekken is. Ook is het nest voorzien van een capuchon die het hoofdje warm houdt.

  Ontdek de gehele collectie van One more in the family in de webshop of kom langs in onze winkel in het centrum van Zwolle.