Badspeelgoed

Filters
Klaar

  Filter op categorie

  Filter op maat

  Filter op merk

  Filter op prijs

4 Products

 • Liewood-pia-bad-bLiewood-pia-bad-a
  28.00

  Deze mooie badspeelgoed set van Liewood maakt het in bad gaan nog leuker. De speeltjes zijn door het kleine formaat makkelijk vast te houden en blijven drijven in het water. De set bestaat uit 9 dieren en is bedoeld voor kinderen vanaf 5 maanden. Leer spelenderwijs over de verschillende diersoorten met dit badspeelgoed en ontwikkel tegelijk de motoriek.

  Ontdek alle producten van Liewood in onze webshop of bezoek onze boetiek in Zwolle.

 • Liewood-classic-bath-toys-rose-multi-mixLiewood-classic-bath-toys-oat-multi-mix - 50 % Korting
  16.50

  Het mooie badspeelgoed van Liewood maakt het naar bad gaan nog leuker. De speeltjes zijn door het kleine formaat makkelijk vast te houden en blijven drijven in het water. Deze set bestaat uit 3 dieren: een beer, een hond en een kat en is verkrijgbaar in 2 kleuren combinaties.

  Ontdek alle producten van Liewood in onze webshop.

   

  Wissen
 • Liewood-nori-bath-toys-multi-mixLiewood-nori-bath-toys-sea-blue-multi-mix
  33.00

  Het mooie badspeelgoed van Liewood maakt het naar bad gaan nog leuker. De speeltjes zijn door het kleine formaat makkelijk vast te houden en blijven drijven in het water. Deze set bestaat uit 3 dieren: een olifant, nijlpaard en krokodil en is verkrijgbaar in 2 kleuren combinaties.

  Ontdek alle producten van Liewood in onze webshop.

   

  Wissen
 • liewood-badspeelgoedliewood-badspeelgoed - 50 % Korting
  12.50

  Het mooie badspeelgoed van Liewood maakt het naar bad gaan nog leuker. De speeltjes zijn door het kleine formaat makkelijk vast te houden en blijven drijven in het water. Deze set bestaat uit 2 stuks en is verkrijgbaar in 2 kleuren.

  Ontdek alle producten van Liewood in onze webshop.

   

  Wissen