Herfst & Winter 2023

Filters

    Filter op categorie

    Filter op maat

    Filter op merk

    Filter op prijs

    Filter op schoenmaat

111 Products

Assortiment baby- en kinderartikelen bij ELUUN
Onze unieke collectie omvat alles wat je nodig hebt om je kleintjes er trendy en schattig uit te laten zien. Van zachte babykleding tot mooie jurken, stoere shirts en hippe co-ord sets; we hebben voor elk seizoen en iedere gelegenheid de perfecte outfit. Daarnaast vind je natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind, (baby)speelgoed, babykamer inrichting en nog veel meer.

Duurzaam en van de beste kwaliteit
Bij ELUUN geloven we in de kracht van duurzaamheid. Daarom bieden we een unieke selectie aan bewust geproduceerde kledingstukken, die zacht zijn voor de (gevoelige) huid van je kinderen met een zo minimale impact op het milieu. Zoals kleding van organisch/biologisch katoen, gerecyclede materialen, natuurlijke verzorgingsproducten en duurzaam geproduceerd houten speelgoed. Maar natuurlijk ook productieprocessen waar geen sprake is van kinderarbeid en juist wel sprake is van goede werkomstandigheden én salarissen voor de medewerkers.

Deze combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid zorgt ervoor dat je kind er niet alleen leuk (en modebewust) uitziet, maar zich er ook prettig in voelt. Kleding om in te stralen: of het nou voor thuis, school, een bruiloft, verjaardagsfeestje of tijdens de feestdagen is.

Shop in onze winkel in Zwolle of op onze webshop
Onze kinder- en babywebshop maakt online winkelen eenvoudig en plezierig. Bovendien kun je altijd bij ons terecht met vragen of verzoekjes. We bieden je online graag dezelfde service als bij ons in de winkel. We helpen je dan ook met liefde om een mooie outfit voor je kind te scoren, het beste kraamcadeau te vinden of het eerste babypakje voor je toekomstige kleintje. Stel ons gerust je vragen via telefoon, app, mail of natuurlijk onze sociale mediakanalen zoals Instagram en WhatsApp.