Voertuigen

Filters
Klaar

  Actieve filters

  Verwijder alles
  Geen filter

7 Products

 • konges-slojd-houten-vliegtuigkonges-slojd-houten-vliegtuig2
  25.50

  Houten vliegtuig van het merk Konges Slojd met beweegbare wielen en een propellor. Verkrijgbaar in de kleur blauw. Het speelgoedvliegtuig is gemaakt van 100% beukenhout.

   

 • ROLLENDE-BRANDWEERWAGEN-konges-slojd
  25.50

  Deze houten brandweerauto van Konges Slojd met ladder komt in de kleur Nature (naturel met rood). De houten brandweerwagen is geschilderd met kindvriendelijke verf.

   

 • konges-slojd-rollende-tractor1
  27.00

  Deze houten tractor van Konges Slojd met kleine aanhangwagen komt in de kleur Nature. Je kind oefent zijn of haar fijne motoriek met het koppelen van de twee losstaande onderdelen middels een houten haak die eenvoudig aan een lusje kan worden bevestigd. De houten tractor is geschilderd met kindvriendelijke verf.

   

 • goki-betonmixer
  29.95

  De betonmixer van Goki is gemaakt van hout. Het is niet alleen speelgoed dat er mooi uitziet en leuk is om mee te spelen, maar ook speelgoed dat de motoriek van je kleintje traint. De betonmixer heeft een draaibare mixer achterop. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

 • goki-treinsetgoki-treinset
  40.95

  De treinset van Goki is gemaakt van hout. Het is niet alleen speelgoed dat er mooi uitziet en leuk is om mee te spelen, maar ook speelgoed dat de motoriek van je kleintje traint. De treinset bevat een trein en een wagon met blokken. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

 • goki-race-autosgoki-race-autos
  9.95

  De rollende raceauto’s van Goki zijn gemaakt van Europees hout uit bosbouw met herbeplanting. Het is niet alleen speelgoed dat er mooi uitziet en leuk is om mee te spelen, maar ook speelgoed dat de motoriek van je kleintje traint. De auto’s zijn handgemaakt.

   

  Wissen
 • goki-houten-auto-donkergoki-houten-auto-licht
  9.95

  De rollende auto’s van Goki zijn gemaakt van Europees hout uit bosbouw met herbeplanting. Het is niet alleen speelgoed dat er mooi uitziet en leuk is om mee te spelen, maar ook speelgoed dat de motoriek van je kleintje traint. De auto’s zijn handgemaakt.

   

  Wissen