Dit zijn de leukste babyshower cadeaus om te geven

Heb je binnenkort een babyshower maar heb je nog geen idee wat je moet geven als cadeau? Wij hebben de beste babyshower cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Floating

Wil je de mommy-to-be echt even laten ontspannen voor de bevalling? Geef een floating sessie als een van je babyshower cadeaus! Floaten is de perfecte manier om stress uit het lichaam te laten gaan. Je kan het ook wel vergelijken met de Dode Zee. De Dode Zee is zo zout, dat je lichaam blijft drijven, wat een ontspannen en gewichtloos gevoel geeft. Waarom je hier zo ontspannen van wordt? Een floatsessie staat gelijk aan vijf uur slaap. Althans, zo beweert men. In de cabine lig je in een groot warm bad met zout, zonder enig geluid of prikkels om je heen. Ideaal dus om even helemaal tot rust te komen voor de bevalling.

Zwangerschapsmassage

Een ander cadeau die erg wordt gewaardeerd bij een mommy-to-be is een zwangerschapsmassage. Maar mag dat eigenlijk wel? Ja. Wanneer je zwanger bent, vinden er zoveel veranderingen in je lichaam plaats, waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Met een zwangerschapsmassage voorkom je meer klachten en laat je de huidige klachten minderen. Iets wat veel vrouwen doen tijdens hun zwangerschap is een buikmassage of een rug massage. Sommige vrouwen hebben namelijk veel jeuk aan hun buik tijdens de zwangerschap. Daarbij komen er ook vaak rugklachten voor bij zwangere vrouwen. Met de juiste olie en technieken kom je volledig tot rust en kun je er weer tegen aan.

Manicure en pedicure

Sommige zwangere vrouwen vinden het fijn om voor de bevalling zich te laten vertroetelen, zodat ze helemaal fris en fruitig zijn voor en na de bevalling. Een manicure of pedicure kan natuurlijk nooit kwaad. Verzorgde nagels, een lekkere handmassage, heerlijk. Ondanks dat ze waarschijnlijk na een tijdje haar voeten niet meer zo goed kan zien door de enorme buik, is het wel een fijn gevoel dat alles er verzorgd uit ziet. Over het algemeen wordt aangeraden om pas na het eerste trimester een manicure of pedicure te ondergaan.

Showermand

Naast heerlijke manicuren, pedicures en massages kan de mommy-to-be natuurlijk ook zichzelf verzorgen. Een mand met lekkere verzorgingsproducten is dus het perfecte cadeau! Denk aan een lippenbalsem, olie, douchegel, bodycrème, etc. Natuurlijk kun je ook nog extra producten erbij kopen zoals tijdschriften of mommy-to-be boeken. Wil je een leuke kraammand maken met cadeautjes voor moeder en baby? In deze blog delen we leuke inspiratie!