Blue

Filters
Klaar

  Actieve filters

  Verwijder alles
  Geen filter

8 Products

 • liewood-jorn-beach-setliewood-jorn-beach-set-jojoba
  32.00

  Deze ‘Jorn Beach Puzzle’ is een leuke set van een gele emmer met een vormendeksel en losse vormpjes. Gebruik de set als vormenstoof binnen of neem hem mee naar buiten in het zand. In de vormpjes zijn voorzien van gaatjes waar water doorheen kan lopen. De set bestaat uit emmer, deksel en 8 vormpjes.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

   

 • liewood-malik-ice-pops
  26.00

  Met de handige ijsvormpjes set van het merk Liewood kan je kindje zelf ijsjes maken. De vormpjes zijn gemakkelijk in te vriezen tot -20 graden. Ze zijn gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen. De set bevat 6 vormpjes. Ze komen in de kleur: Garden Green Mix.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

   

 • liewood-freddie-barber-setliewood-freddie-barber-set
  33.00

  Laat je verrassen met een nieuwe coupe en punt je baard bij, gemaakt door je kleintje met deze leuke barber set van Liewood. Een stoere barber set voor de jongetjes. Gemaakt van 100% siliconen.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

 • liewood-icepopsliewood-icepops
  24.00

  Met de handige ijsvormpjes set van het merk Liewood kan je kindje zelf ijsjes maken. De vormpjes zijn gemakkelijk in te vriezen tot -20 graden. Ze zijn gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen. De set bevat 6 vormpjes. Ze komen in de kleur: Apple Red Multi Mix.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

   

 • liewood-dokterliewood-dokter
  33.00

  De dokter set van Liewood laat je kindje kennis maken met dokters instrumenten. Het stimuleert de fantasie en verbetert de taal. De set bevat een stethoscoop, een hamer, een strip, een spuit, een thermometer en een tube met afneembare dop. De instrumenten zitten in een tasje. De set is gemaakt van 100% siliconen en is beschikbaar in de kleuren blue en rose. Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen
 • Liewood-hairdressing-set-roze
  35.00

  Laat je verrassen met een nieuwe coupe, gemaakt door je kleintje met deze leuke hairdressing set van Liewood, Gemaakt van 100% siliconen.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen
 • jollein-rollendjollein-speelgoed
  10.99

  Het rollende speelgoed van Jollein is verkrijgbaar in twee kleuren en in twee vormen. Het speelgoed is verkrijgbaar in de kleuren: Caramel (walvis) en Blue (vis). Het is niet alleen speelgoed dat er mooi uitziet en leuk is om mee te spelen, maar ook nog eens speelgoed dat de motoriek van je kleintje traint.

  Leuk om te krijgen én om te geven!

  Ontdek de gehele collectie van Jollein in onze webshop of kom langs in onze winkel in de binnenstad van Zwolle.

  Wissen
 • liewood-dining-setliewood-dining-set
  40.00

  De handige siliconen dining set van het merk Liewood helpt jouw kindje bij het zelfstandig leren eten. De set heeft een strak en modern design in schattige beer-vorm en is beschikbaar in de kleuren: Blue en Rose.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen