Blue

Filters
Klaar

  Filter op categorie

  Filter op maat

  Filter op merk

  Filter op prijs

7 Products

 • Sproet-&-Sprout-painted-stripe-legging-redsproet-&-sprout-painted-stripe-legging-blue
  35.00

  Deze legging heeft een leuke gestreepte print. De broek heeft een elastieken tailleband en valt tot op de enkel. De legging is verkrijgbaar in het rood en in het blauw en kan voor zowel jongens als meisjes.

  Ontdek de gehele collectie van Sproet & Sprout in onze webshop of kom langs in onze winkel in het centrum van Zwolle.

  Wissen
 • Konges-slojd-ice-cream-rocket-aKonges-slojd-ice-cream-rocket-b -50% Korting
  13.47

  Zelf de lekkerste ijsjes maken? Met de handige ijsvormpjes set van het merk Konges Sjold kan je kindje zelf ijsjes maken. De vormpjes zijn gemakkelijk in te vriezen tot -40 graden. Ze zijn gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen. De set bevat 3 raketvormpjes in verschillende kleuren: grijsblauw, grijs en camel.

  Ontdek de gehele collectie van Konges Sløjd in onze webshop of bezoek onze boetiek in Zwolle.

 • liewood-jorn-beach-setliewood-jorn-beach-set-jojoba
  32.00

  Deze ‘Jorn Beach Puzzle’ is een leuke set van een gele emmer met een vormendeksel en losse vormpjes. Gebruik de set als vormenstoof binnen of neem hem mee naar buiten in het zand. In de vormpjes zijn voorzien van gaatjes waar water doorheen kan lopen. De set bestaat uit emmer, deksel en 8 vormpjes.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

   

 • liewood-freddie-barber-setliewood-freddie-barber-set
  33.00

  Laat je verrassen met een nieuwe coupe en punt je baard bij, gemaakt door je kleintje met deze leuke barber set van Liewood. Een stoere barber set voor de jongetjes. Gemaakt van 100% siliconen.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

 • liewood-dokterliewood-dokter
  33.00

  De dokter set van Liewood laat je kindje kennis maken met dokters instrumenten. Het stimuleert de fantasie en verbetert de taal. De set bevat een stethoscoop, een hamer, een strip, een spuit, een thermometer en een tube met afneembare dop. De instrumenten zitten in een tasje. De set is gemaakt van 100% siliconen en is beschikbaar in de kleuren blue en rose. Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen
 • Liewood-hairdressing-set-roze
  35.00

  Laat je verrassen met een nieuwe coupe, gemaakt door je kleintje met deze leuke hairdressing set van Liewood, Gemaakt van 100% siliconen.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen
 • liewood-dining-setliewood-dining-set - 50 % Korting
  20.00

  De handige siliconen dining set van het merk Liewood helpt jouw kindje bij het zelfstandig leren eten. De set heeft een strak en modern design in schattige beer-vorm en is beschikbaar in de kleuren: Blue en Rose.

  Bekijk ook alle andere producten van Liewood.

  Wissen