Merken

1+ in the family

One more in the family is een Spaans merk. De kleding wordt in Barcelona ontworpen en geproduceerd. Het merk doet aan duurzaamheid door lokaal te produceren (in Barcelona). Bovendien is een groot deel van de collectie gemaakt van biologisch katoen. Het merk staat bekend om de zachte kleuren en stoffen. 1+ in the family is opgericht door Gemma Mases, zij is moeder en modeontwerpster. Gemma Mases werd geïnspireerd om haar eigen merk op te zetten toen haar zusje besloot om als alleenstaande moeder een gezin te beginnen.

one-more-in-the-family

LIEWOOD

LIEWOOD is een echt Scandinavisch (Deens) merk, gevestigd in Kopenhagen. Alle katoenproducten worden geproduceerd in India door een GOTS-gecertificeerde (Global Organic Textile Standard) leverancier. Alle textielproducten zijn 100% biologisch. Ook maken zij gebruik van andere materialen van hoge kwaliteit zoals gebreide kleding, siliconen servies en houten speelgoed. LIEWOOD is uniek doordat het zich richt op het Scandinavische design binnen een interieurconcept en dat vervolgens vertaald naar producten voor kinderen. De collecties van LIEWOOD zijn dan ook erg stijlvol en gericht op de moderne familie.

Liewood-bre-waterschoenen-papaya-c

House of Jamie

House of Jamie is een Nederlands merk. Het hele assortiment is ontworpen in Amsterdam. Alle producten van House of Jamie zijn fairtrade. Ze produceren in Turkije, waar ze de fabrieken regelmatig bezoeken om ervoor te zorgen dat de producten onder de juiste voorwaarden, omstandigheden, milieueisen en tegen een eerlijke prijs worden gemaakt. Daarnaast zijn de producten gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerde stoffen en materialen. Dit betekent dat het volledig vrij is van schadelijke chemicaliën en het niet schadelijk is voor de gezondheid van je kind. House of Jamie maakt minimalistische en tijdloze producten, de producten kunnen daarom goed gecombineerd worden. Hierbij gaan ze wel mee met de nieuwste trends door hippe kleuren en prints te gebruiken. Sommige items zijn double-faced (omkeerbaar), hierdoor kan je maximaal gebruik van de producten maken.

house-of-jamie-trui

Play Up

Play up is een Portugees merk en familiebedrijf. Het ontwerpproces en de productie van de kleding vindt plaats in Portugal zelf. Play up hecht waarde aan duurzaamheid; zij geloven dat het mogelijk is om de huidige behoeften van onze samenleving te garanderen, zonder de toekomst van generaties in gevaar te brengen. Daarom streeft Play Up ernaar een ecologisch bedrijf te worden. De kinderkleding is gemaakt van natuurlijke, organische en gerecyclede vezels. De meeste accessoires en grondstoffen die in kleding gebruikt wordt zijn OEKO-TEX klasse 1 gecertificeerd.
Ook de verpakkingen die ze gebruiken zijn duurzaam en herbruikbaar. Naast duurzaamheid voor het product richt Play Up zich ook op het sociale duurzame aspect. Fair Trade productie, goede arbeidsomstandigheden en lokale partners zijn hierbij erg belangrijk. Het merk is uniek doordat het waarde hecht aan cultureel erfgoed. Ze combineren nieuwe met voorouderlijke productietechnieken en natuurlijk esthetiek. De kinderkleding heeft een nonchalante en natuurlijke look met zachte, neutrale kleuren.

Play-up-striped-shirt-care-a

Donsje Amsterdam

Donsje Amsterdam is een Nederlands merk. Naast kleding staat Donsje vooral bekend om hun mooie leren schoenen en tassen in de vorm van schattige dieren en objecten. Denk aan babyshoenen met berenoortjes en een rugtas in de vorm van een koala. Daarnaast maakt Donsje hoogwaardige kinder- en babykleding. Alle producten van Donsje worden handgemaakt van premium leer en door EU-, US- en wereldwijde-goedgekeurde stoffen. Donsje Amsterdam werkt samen met toegewijde fabrieken, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon.
Het merk houdt zich aan de volgende vier pijlers met betrekking tot de sociale verantwoording: Fair Trade, duurzaamheid, veilige materialen en doneren vanuit Donsje. Het merk voldoet aan AGT (the Dutch Agreement on Sustainable Garments and Textile), ze gebruiken namelijk organische en gerecyclede materialen. Daarnaast doneert het merk een deel van haar winst aan de Shining Star Foundation: een school in Nairobi die is opgezet door de oprichters van Donsje Amsterdam.

donsje-kleding

Quincy Mae

Het merk Quincy Mae is opgericht door Kelli Larson. Haar derde kindje was de inspiratiebron voor het oprichten van dit merk. Naast founder ontwerpt ze ook de baby- en kinderkleding voor Quincy Mae. Het merk staat bekend om de zachte, minimalistische kleding en accessoires voor de baby. Het merk gebruikt organisch katoen en is vrij van chemicaliën. Dat betekent dat het katoen GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd is en het puur katoen is zonder toegevoegde middelen.
Daarnaast is Quincy Mae ethisch verantwoord doordat alle productielocaties moeten voldoen aan elf eisen waaronder geen kinderarbeid, geen verplichting van arbeid, eerlijk loon en geen discriminatie op basis van leeftijd, ras en/of gender. In 2018 won de Chinese hoofdfabrikant van het merk een prijs voor Sociale Verantwoordelijkheid binnen de textielindustrie. Alle fabrieken die voor het merk produceren zijn WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) gecertificeerd.

quincy-mae-nieuwe-collectie

Á la collection

À la collection werd in 2013 opgericht. Het merk is uitgegroeid tot een internationaal designlabel met elk jaar 2 collecties. Á la maakt de mooiste producten waaronder interieur items, sieraden en accessoires. Zowel voor kinderen als volwassenen. De stijl van het merk is eclectisch en boho. Geïnspireerd op mooie reizen door India. De producten vertellen daarom allemaal hun eigen verhaal. In de collecties vind je veel gouden details. De collectie die wij verkopen van dit merk is vooral gericht op de kinderkamer en babykamer. Denk aan mobielen, garlands en tandendoosjes.
Á la laat de artikelen produceren in India. Deze worden hier allemaal met de hand gemaakt. Het merk staat voor ambacht, kwaliteit en duurzaamheid. Ze gebruiken daarom zoveel mogelijk duurzame en gerecyclede materialen en streven ernaar om in de toekomst volledig duurzaam te zijn.

a-la-collection-poppy-kaarthouders2

Petit Blush

Ook Petit Blush is een Nederlands merk. Petit Blush is opgericht door Laura, ze vond creativiteit door de geboorte van haar dochter Lola. Met deze creativiteit is ze hobbymatig kinderkleding gaan maken, later verkocht ze de kleding via Instagram en is het merk vanuit daar ontstaan. De producten van het merk bestaan voornamelijk uit mooie kleuren en vrolijke, trendy printjes die makkelijk te combineren zijn en comfortabel zitten. Ook voor Petit blush is duurzaamheid belangrijk. Ze doen nog altijd aan een langzame productie en werken met kleine collecties (Slow-fashion). Het motto van het merk is daarom ook ‘To put the people and our planet first’. Hun Portugese leverancier deelt deze mening. Daarnaast wordt de kleding geproduceerd volgens ethische en milieu verantwoorde waarden.

Petit Blush abby top

NixNut

Het Nederlandse merk Nixnut is opgericht in 2016 door twee zussen. Nixnut is nog steeds een klein familiebedrijf. Ze geloven in kwaliteit over kwantiteit: Fair Trade handarbeid boven massaproductie. Het merk werkt alleen samen met winkels die dezelfde passie voor hun werk delen. De zussen ontwerpen de kleding zelf. Hierbij hechten zij waarde aan duurzaamheid. Zo is de kinderkleding tijdloos en van goede kwaliteit, waardoor het door te geven is aan familie of vrienden. De kleding is gemaakt van natuurlijke kleuren en comfortabele stoffen. De stoffen zijn voornamelijk organisch of biologisch. Daarnaast wordt de kleding Fair Trade geproduceerd binnen Europa.

kraamcadeau

Konges Sløjd

Het Deense merk Konges Slojd is opgericht in 2014 door Emelie Konge Breindal in Kopenhagen. Het merk staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. De naam is afgeleid van Emelie’s tweede naam ‘Konge’. Slojd betekent crafting, ofwel: handwerk/ambacht. Het merk wil een ode brengen aan het wilde, ongecontroleerde leven met kinderen. Dit doet Konges door gebruik te maken van unieke prints en producten met een goede dosis humor en fantasie. Een van de meest bekende en populaire prints van het merk is de citroentjesprint. Konges Slojd maakt naast kinderkleding ook speelgoed, servies, interieuraccessoires en meer. Kortom alles wat je nodig hebt voor je baby of kind.
De producten van Konges Slojd zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS betekent Gobal Organic Textile Standards. Dat houdt in dat het merk alleen gebruik maakt van gecertificeerd biologisch katoen. Het fijne van biologisch katoen is dat het product biologisch afbreekbaar is. De producten zijn gemaakt van herbruikbare stoffen en er is weinig uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen bij de productie.

Konges Slojd Zonnehoed ace brim

Bibs

Het Deense merk BIBS bestaat sinds 1978 en is al 40 jaar het meest betrouwbare en veilige bedrijf voor fopspenen. De fopspenen zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA- en PVC-vrij. BPA is een chemische schadelijke stof, een weekmiddel, dat in veel plastic producten wordt gebruikt en PVC is een kunststof. De fopspenen van BIBS zijn rond, dat zorgt ervoor dat de luchtcirculatie goed verloopt rondom de huid waardoor de baby geen uitslag rondom de mond zal krijgen. BIBS doet niet alleen aan duurzaamheid door deze stoffen achterwege te laten, maar ook doordat ze de bron van de materialen onderzoeken, testen en certificeren volgens de hoogste standaarden.

fopspeen

Frigg

Het Deense merk Frigg is onderdeel van het bekende merk Mushie. Het merk is vernoemd naar de godin Frigg uit de Noorse mythologie, zij wordt geassocieerd met moederschap en vruchtbaarheid. Ze koesterde haar kinderen en beschermde ze koste wat het kost. De fopspenen van Frigg zijn ontworpen vanuit dit verhaal met als uitgangspunt comfort, veiligheid en hoogwaardig Deens design. Frigg focust zich daarnaast op duurzaamheid bij het produceren van de fopspenen. Om de ‘weggoooi maatschappij’ tegen te gaan kiezen ze voor duurzame, recyclebare materialen. De speentjes hebben daarnaast trendy kleuren en leuke designs.
Nirrimis: Het merk Nirrimis is in 2019 opgericht door Emilie en Casper in Frederiksberg, Denemarken. Nirrimis produceert handgemaakte sieraden van natuurlijke stenen. De sieraden zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen en baby’s wordt vooral barnsteen gebruikt. Deze steensoort schijnt een geneeskrachtige werking te hebben en de pijn van bijvoorbeeld doorkomende tandjes te verzachten. Veel mensen zijn hier lyrisch over, maar het is (nog) niet wetenschappelijk bewezen. Het merk streeft drie kernwaarden na. Als eerste het gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Daarnaast willen ze het simpel en persoonlijk houden. Ze produceren daarom nooit meer dan ze nodig hebben. Naast de barnstenen kettinkjes en armbanden voor baby’s verkopen we ook sieraden voor oudere kinderen en volwassenen.

fopspeen-natuurlijk-materiaal

Näif

Naïf is in 2013 opgericht door de Nederlandse Jochem en Sjoerd toen zij beiden voor het eerst vader werden. Ze kwamen erachter dat er in veel verzorgingsproducten voor baby’s schadelijke ingrediënten zitten. Daarom hebben zij Naïf opgericht: een merk dat verzorgingsproducten produceert vanuit natuurlijke stoffen. Denk hierbij aan babyolie, badschuim, zonnebrand en shampoo. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot producten voor zowel kinderen als volwassenen, omdat iedereen een goede verzorging verdient. De naam Naïf komt voort uit de gedachte dat iedereen naïef wordt geboren. Net zoals de eigenschap naïef gekenmerkt wordt door puur, eerlijk en onbevangen willen Jochem en Sjoerd dat ook voor hun merk.
De natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, zinkolie, kokosolie, katoenzaadolie, avocadoolie en tomatenextract zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook duurzaam. De filosofie achter het merk is daarom ook: ‘do good’. Dat houdt in dat ze de puurheid van de mens en planeet respecteren en beschermen. Het merk wil de wereld beter achterlaten dan ze het aantroffen voor de volgende generaties. Daar zorgen ze niet alleen vanuit de ingrediënten voor maar ook door gebruik te maken van verpakkingen gemaakt met bioplastic en duurzame verzendmethoden. Hierdoor is het merk B-corp gecertificeerd, dat betekent dat het merk volledig duurzaam, vegan en binnen de sociale impact de wereld beter maakt. De sociale impact is met name berust op het feit dat het merk aangesloten is bij de Plastic Soup Foundation en bewustwording van plastic op de aarde vergroot.

Näif cadeauset baby essentials

Kenko

Kenko is een merk met liefde voor zachte skincare voor vrouwen en kinderen. Dit Nederlandse merk maakt de mooiste producten met natuurlijke ingredienten. In hun geuren en skincare gebruiken ze onder andere natuurlijke oliën uit fruit, noten en zaden. Alle producten zijn speciaal samengesteld om de magische band tussen moeder en kind te versterken: gemaakt voor moeders, door moeders.
Kenko maakt producten voor zowel moeder als baby en kind. Hierbij staan de kwaliteit van de producten en de geurbeleving centraal. De producten kunnen tijdens en na de zwangerschap gebruikt worden. De unieke geur is speciaal ontwikkeld voor nieuwe moeders; zacht en kalmerend, maar niet overheersend. Wij verkopen onder andere de badolie, lichaamsolie en het parfum voor moeders. Deze heerlijke producten zijn ook een heel mooi cadeau voor een zwangere of net bevallen vrouw.
De babyproducten zoals babyolie, baby badolie en baby cream wash zijn hypoallergeen en gemaakt voor de meest tere huidjes. Heerlijk om het babyhuidje diep te hydrateren en je kindje te verzorgen met producten met een kalmerende geur. Ook duurzaamheid is voor Kenko belangrijk. De prachtige verpakkingen zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede materialen.

kenko-soothing-bath-oil-mother-and-baby

Mushie

De stijlvolle ontwerpen van het Deense merk Mushie maken dit merk zo bijzonder en populair. Mushie maakt sinds 2018 de mooiste producten voor baby’s en kinderen met een passie voor design, met functionaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Daarnaast is het welzijn van de wereld belangrijk voor Mushie. Alle items zijn gemaakt van duurzame en biologische materialen, wel zo fijn! Mushie probeert een einde te maken aan de wegwerpmaatschappij door producten te maken die jarenlang mee blijven gaan.
Wij hebben een hele mooie collectie aan Mushie producten op onze site en in onze winkel. Zo vind je alles wat met eten en drinken te maken heeft zoals kinderservies, siliconen slabben en placemats. Maar ook de populaire stapelbekers, bijtringen, milestone kaarten, hydrofiele doeken, baby tandenborstels, speenhouders, speenkoorden en nog veel meer.

stapel-rainbow-mushie

Jollein

Jollein is een echt Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in een klein naaiatelier in Amsterdam, in 1973. Inmiddels is Jollein uitgegroeid tot een wereldwijd merk.
De producten van Jollein zijn zacht, trendy en veilig. En dat voor een leuke prijs. Dit betaalbare babymerk maakt onder andere slaapzakken, kinderservies, knuffels, babyspeelgoed, babykameraccessoires, babynestjes, dekentjes en ga zo maar door. Hieronder vind je ook de mooiste kraamcadeautjes.

Jollein-speelgoedtrein-farm-d

Feeën mini

Er verandert heel veel in je leven als je een kindje krijgt, je gaat anders tegen dingen aankijken. Zo ook de eigenaresse van Feeën mini.. Na de geboorte van haar dochter besefte ze hoe belangrijk het milieu en duurzaamheid voor haar is. Ze zocht mooie, duurzame babyitems die lang meegaan en niet extreem duur zijn. Die combinatie kon ze niet echt vinden, daarom besloot ze zelf een merk te beginnen: Feeën mini. Wij zijn vooral groot fan van de rompers met zachte ribstof. De perfecte basics voor de garderobe van je kleine en ideaal in een capsule wardrobe.

feeen-mini-loungewear-set

Marmar

Zoals veel Deense merken is ook MarMar super stijlvol én duurzaam. Luxe babyitems die lang meegaan, mooie basics en de liefste klassieke prints. Zoek je een geboortepakje? Dan ben je bij MarMar aan het juiste adres. Ze maken de mooiste collecties met boxpakjes, vestjes, (wollen) rompers, speenkoorden en meer. Je kunt met de collectie van MarMar gemakkelijk een perfecte capsule wardrobe samenstellen voor je baby.
Het Deense merk maakt niet alleen babykleding, maar ook kleding voor kinderen. Denk aan mooie jurken met kant, maar ook fijne basics zoals leggings en longsleeves. MarMar is opgericht door een dame die zelf ook moeder is. De kleding is dus niet alleen van de beste kwaliteit, maar is ook nog eens ontworpen vanuit ervaring met kinderen. De rompers hebben een overslag, de broekjes zijn er met én zonder voetjes en de kleding gaat vanaf maat 44.

marmar-romper

Hvid

Dit Belgische merk is een van onze favorieten. Hvid maakt de allermooiste baby musthaves van de beste kwaliteit merinowol. Deze items zijn in alle seizoenen te dragen en combineren perfect met onze andere merken. De accessoires van hvid worden in kleine oplagen handgemaakt in België. Alle wollen babyitems zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Wol is het fijnste materiaal om te gebruiken voor je kindje: het is ademend, houdt de temperatuur goed vast en het blijft mooi. Merinowol is een hele zachte wolsoort die niet kriebelt. Het populairste item van hvid? De gebreide booties: wollen babyslofjes. Deze zijn heel gewild, niet alleen vanwege de voordelen van wol, maar ook omdat ze zo goed blijven zitten. Daarnaast verkopen we van hvid veel wollen dekentjes, knuffeldoekjes, strikmutsjes en cocoons.

hvid-sjaal-Fredrik-sand

EN FANT

EN FANT maakt buitenkleding voor kinderen, met in het bijzonder de fijnste regenlaarzen. De regenlaarsjes van EN FANT zijn gemaakt van 100% TPE rubber. Ze zijn wind- en waterdicht en hebben een fijne antislipzool. We verkopen ze in een variatie van mooie kleuren en hebben een winter- en zomervariant. De thermo boots zijn ideaal voor de koude dagen. Deze hebben namelijk een wollen voering. Geen koude voeten dus in de regen of sneeuw.

enfant-thermoboots

Alwero

Alwero maakt fijne kleding en accessoires van zachte scheerwol. Het van oorsprong Poolse merk zegt zelf: ‘Wij zijn een wolfabriek, geen grote winkelketen’. De producten zoals dekentjes en sloffen van Alwero worden gemaakt met veel liefde en ambacht. De grondstof waar het om gaat komt van de schapen uit de Poolse bergen: ruwe scheerwol. Door een combinatie van vakmanschap, traditie en innovatie maakt Alwero de mooiste wollen items. Hierbij voegen ze geen synthetische vezels toe, de wol is zacht en duurzaam. Wol heeft vele voordelen: het is ademend, temperatuurregulerend, zweet niet en is comfortabel. Ons bestverkochte item van Alwero? Dat zijn de gilets. Deze fijne bodywarmers zijn een ideaal extra warmte laagje voor kinderen.

alwero-bodywarmer-beige-bruin-wol

Dappermaentje

Stijlvolle handgemaakte speendoekjes vind je bij Dappermaentje. Dit Nederlandse merk is opgericht door de Amsterdamse Annelijn: de mama van Maen en Dapper. Vandaar de naam Dappermaentje. Na de geboorte van haar dochter bedacht ze dat het leuk zou zijn om een speendoekje in de vorm van een maan voor haar te maken. Ze kreeg zoveel enthousiaste reacties dat ze er meer en meer begon te maken voor vrienden en familie. Uiteindelijk besloot ze de hippe speendoekjes te gaan verkopen en is ze haar merk begonnen. De handgemaakte teddy of wollen speendoekjes van Dappermaentje zijn het perfecte kraamcadeautje.

dappermaentje-speendoekje-teddy-light-leopard-

Silly Silas

Ben jij gek op dat retro-stijltje voor jouw kind? Dan is Silly Silas een merk voor jou. Silly Silas maakt namelijk hele leuke en handige maillots met bretels. Zo blijven ze de hele dag goed op hun plek zitten. Combineer de maillots over een gebreide trui of met een fijne longsleeve. De Silly Silas tights zijn er in verschillende kleuren en met of zonder voetje. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor Silly Silas. De maillots worden gemaakt van organisch katoen en merinowol. Deze materialen zijn duurzaam en zacht voor de gevoelige huid. Silly Silas ondersteunt lokale ambachtslieden en produceert uitsluitend in Europa.

studio-noos

Senger Naturwelt

Plezier en comfort zijn de belangrijkste waarden van het Duitse merk Senger Naturwelt. Senger maakt knuffelbare warmteknuffels in de vorm van verschillende dieren. Het merk bestaat inmiddels al ruim 30 jaar. Het is opgericht door het stel Sabine en Volker Senger en nog steeds maken ze iedere knuffel met hun eigen naald en draad. Alles is dus handgemaakt en uniek. De materialen die gebruikt worden zijn natuurlijk en vrij van schadelijke chemicaliën. Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor Senger omdat de knuffels een levensmaatje worden van jouw kleintje.
Het bijzondere aan de knuffels van Senger is dat ze een pittenzakje in hun buik hebben. De knuffels warm je zo gemakkelijk op. Heerlijk als vervanger van een kruik in het bed van je kleintje. Tijdens warme zomerdagen kun je de warmteknuffel zelfs koelen door hem even in de vriezer te leggen.

senger-warmteknuffel

mp Denmark

Babysokjes die niet zo snel uitgaan, dat is één van de meest gestelde vragen bij ons in de winkel. Dan moet je die van mp Denmark hebben, is ons antwoord dan. Dit Deense merk maakt de beste gebreide sokken en maillots. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit zijn essentieel voor de gebreide items die mp Denmark produceert. Hiervoor gebruiken ze dan ook de fijnste materialen zoals katoen, bamboe en wol.

glitter-sokken

Izipizi

Van dit brillenmerk wordt je gelijk vrolijk! Izipizi maakt kleurrijke zonnebrillen voor kinderen en volwassenen. Hun kinderzonnebrillen zijn zo fijn omdat ze een afneembaar bandje hebben dat achter het hoofd van je kindje kan. Zo kan je kind de zonnebril niet verliezen. Daarnaast zijn ze (bijna) onbreekbaar en hebben ze 100% UV-block. Izipizi heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en produceert op een duurzame manier.

kinderzonnebril

ENGEL natur

Dit klassieke Duitse merk maakt kleding met liefde voor de huid en de natuur. Het merk bestaat al ruim 85 jaar en maakt sinds die tijd de fijnste kleding van natuurlijke materialen. Engel Natur maakt mooie baby- en kinderjassen, overalls, mutsjes, handschoenen en sjaals. Deze worden gemaakt van ‘virgil wool’ oftewel scheerwol. Dit is de zachtste wol van het schaap en onbehandeld. De wollen jasjes kriebelen dus niet. Wel houden ze je kindje goed op temperatuur; of het nu koud of warm is. Alle materialen die Engel gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en niet vervuilend voor de natuur.

engel-jas

Gray Label

Gray Label ontwerpt kinderkleding met de filosofie: kinderen staan altijd op de eerste plaats. De kleding van Gray Label is minimalistisch en tijdloos. Daarnaast is comfort belangrijk zodat kinderen altijd helemaal zichzelf kunnen zijn. Bij Gray Label vind je dan ook geen prints of aparte stoffen, maar mooie, zachte basics gemaakt van het beste katoen en in natuurlijke kleuren. Gray Label streeft ernaar om een minimale impact op het milieu te hebben. Daarom produceren ze producten van hoge kwaliteit die van kind tot kind doorgegeven kunnen worden. Ook Gray Label heeft het GOTS certificaat. Zoals Emily Gray, de oprichter van Gray Label, zegt: “We’re in it for the little ones. Their purity, their comfort, their planet.”

Gray-Label-sweat-shorts

May And Fay

Ben jij ook zo’n fan van de bohemian en tropische stijl? Dan zit je met de producten van May and Fay helemaal goed. Cindy Bryson, de eigenaresse van May and Fay, haalt haar inspiratie uit de natuur, kunst en verschillende culturen. Ze heeft een passie voor interieur en grafisch design en beschikt over een enorme drang om te creëren. Haar collectie bestaat onder andere uit behang. Alle producten van May and Fay zijn gemaakt van duurzaam vervaardigd materiaal en op een eerlijke manier ontwikkeld.

behang-babykamer