Kleine Grote Draak opent winkel in Zwolle onder nieuwe naam: ELUUN

De webshop Kleine Grote Draak bestaat nu ruim een jaar en na een succesvol eerste jaar hebben wij besloten om de volgende stap te nemen: het openen van een fysieke winkel in onze thuisstad Zwolle. Inmiddels zijn wij ontzettend hard aan het klussen en inrichten om de winkel op donderdag 1 oktober open te kunnen laten gaan!

Verder onder een nieuwe naam

Kleine Grote Draak: een leuke naam voor een babywebshop. Want dat kleine kinderen soms net draakjes zijn, zal waarschijnlijk geen enkele ouder ontkennen. Lieve draakjes, dat wel. Maar voor een (exclusieve) winkel in de binnenstad van Zwolle vonden wij de naam toch iets te ‘kinderachtig’. Het moest mooier, pakkender en unieker. En uniek is hij zeker; de naam is namelijk afgeleid van het Spaanse ‘el único’. Betekenis: the one, de enige, de beste. Want wanneer jij er met je partner voor kiest om een gezin te stichten, weet je over het algemeen zeker dat hij of zij ‘the one’ is. Daarnaast is je kindje natuurlijk ‘de enige’ voor je, waar je het allerbeste voor wil. Vanaf nu zal daarom zowel de webshop als de winkel ELUUN gaan heten.

Alles voor de kleine én voor mama

De naam wordt anders, maar de webshop blijft hetzelfde. Al zullen er een flink aantal nieuwe merken aan toegevoegd worden. ELUUN verkoopt met name babykleding en -producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar oud. Wanneer er na de opening van de winkel blijkt dat er veel vraag is naar producten voor wat oudere kinderen, staan wij hier zeker voor open. Het assortiment bestaat o.a. uit babykameraccessoires, verzorgingsproducten, fijne rompertjes, de hipste babykleding, speelgoed, essentials zoals speentjes en slabbetjes, boeken én prachtige producten voor de (kersverse) mama’s.

Exclusieve en duurzame merken

Zowel de webshop als de nieuwe winkel zullen gevuld worden met diverse exclusieve merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden hiervan zijn: Donsje Amsterdam, 1+ in the Family, Play Up, Rylee + Cru, Quincy Mae, Phil & Phae, Silly Silas, MarMar, Konges Slojd, Raduga Grez, Studio Noos en Kenko. Een mooie mix van merken uit onder andere Nederland, Spanje, Portugal en Denemarken.

Fysiek en online shoppen

Uiteraard zouden we het ontzettend leuk vinden om jullie in onze nieuwe winkel aan de Grote Markt in Zwolle te ontmoeten. Maar woon je nou te ver weg, ga je liever de deur niet uit óf komen de openingstijden jou gewoon niet helemaal lekker uit? Dan kun je natuurlijk gewoon lekker vanuit je luie stoel in onze webshop blijven shoppen!

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig hoe de nieuwe winkel eruit komt te zien? Houd dan ons Instagram– en Facebookkanaal in de gaten. Tot bij ELUUN!