Retourneren

Webshop aankoop retourneren

Vul het retourformulier in

Zend het product (op eigen kosten) retour

Na ontvangst retourneren wij het verschuldigde bedrag

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop. Ben jij om welke reden dan ook niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na de aankoopdatum je online aankoop retourneren mits aan de volgende volwaarden is voldaan:

  • De artikelen moeten in de originele verpakking en met intact gebleven productlabels retour gezonden worden;
  • De artikelen moeten ongebruikt, ongewassen en in oorspronkelijk staat zijn;
  • Jouw aankoop bevat geen gepersonaliseerde (custom made) producten.

Wanneer niet aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kunnen wij jouw retourneer verzoek helaas niet verwerken.

Wil jij je online bestelling retourneren? Vul dan eerst het retourformulier op deze pagina in. Zo weten wij dat jij je pakket aan ons retour gaat sturen. Stuur vervolgens het product retour. Wanneer wij jouw ingevulde formulier én je retourzending hebben ontvangen, stellen wij jou per e-mail op de hoogte en als alles op de juiste manier bij ons binnenkomt, maken wij binnen 3 werkdagen het verschuldigde bedrag over. Het bedrag wordt op dezelfde manier aan je teruggestort zoals je betaald hebt (zoals iDeal, creditcard, cadeaubon, etc). Heb jij met Klarna betaald, dan wordt dit automatisch via je Klarna account verwerkt.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen retourzendingen. Retourzendingen die tijdens het transport verloren of beschadigd zijn, komen niet in aanmerking voor vergoeding. Je moet deze kosten bij de vervoerder claimen. Wij raden je daarom altijd aan een pakket aangetekend retour te sturen.

Let op: zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je geretourneerde bestelling niet behandelen of overgaan tot retournering van het verschuldigde bedrag. Het formulier digitaal toesturen is voldoende.

Je kunt jouw retourzending sturen naar:

ELUUN
Grote markt 2
8011 LV, Zwolle
Nederland

Alternatief adres:

ELUUN
Korte Ademhalingssteeg 2
8011 LX, Zwolle
Nederland

Uitzonderingen:

  • Aankopen n.a.v. een Instagram sale of met een scherp tarief zoals ‘laatste maat korting’ kunnen niet worden geretourneerd.
  • Wanneer items geretourneerd worden die onderdeel zijn van een ‘stapelkorting’ zal opnieuw de prijs per eenheid worden berekend. Het kan voorkomen dat de prijs per eenheid hierdoor duurder wordt dan in eerste instantie in rekening is gebracht.

Omruilen voor een ander product

Wil jij een online besteld product omruilen voor een ander product? Retourneer dan je product zoals hierboven staat vermeld en bestel zelf het gewenste product in de juiste maat/kleur.

Wanneer de retour gestuurde producten in juiste conditie (zie hierboven voor meer informatie) door ons zijn ontvangen, ontvang jij van ons het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening.

Winkel aankoop retourneren

Wil je een gekocht product uit de winkel retourneren? Dan kan dit binnen 14 dagen op vertoon van de bon. Ruilen is alleen mogelijk wanneer het item in ongebruikte staat is en voorzien is van het prijskaartje. Wij geven geen geld terug. Gekochte producten in de winkel kunnen worden omgeruild voor een ander product of ingeruild worden voor een tegoedbon.