Retourneren

Wil jij je online bestelling retourneren?

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent je met je aankoop. Ben jij om welke reden dan ook niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na de aankoopdatum je online aankoop retourneren mits aan de volgende volwaarden is voldaan:

  • De artikelen moeten in de originele verpakking en met intact gebleven product labels retour gezonden worden;
  • De artikelen moeten ongebruikt, ongewassen en in oorspronkelijk staat zijn;
  • Jouw aankoop bevat geen custom made producten.

Wanneer niet aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kunnen wij jouw retourneer verzoek helaas niet verwerken.

Wil jij je online bestelling retourneren? Vul dan het retourformulier op deze pagina in. Stuur vervolgens het product retour. Wanneer wij jouw ingevuld digitaal formulier en retourzending hebben ontvangen, stellen wij jou per e-mail op de hoogte en als alles op de juiste manier bij ons binnenkomt, maken wij binnen 3 werkdagen het verschuldigde bedrag over. De verzendkosten voor het retourneren van een item (s) zijn voor je eigen rekening. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen retourzendingen. Retourzendingen die tijdens het transport verloren of beschadigd zijn, komen niet aanmerking voor vergoeding. Je moet deze kosten bij de vervoerder claimen. Wij raden je daarom altijd aan een pakket aangetekend retour te sturen.

Let op: zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je geretourneerde bestelling niet behandelen of overgaan tot retournering van het verschuldigde bedrag.

Je kunt jouw retourzending sturen naar:

ELUUN
Grote Markt 2
8011 LV, Zwolle
Nederland

Retourformulier

Omruilen

Wil jij een online besteld product omruilen voor een ander product? Dan kun je het beste het product dat jij terug wilt sturen aan ons retourneren en het nieuwe product in de gewenste kleur en/of maat opnieuw bestellen via onze webshop. 

Wanneer de retour gestuurde producten in juiste conditie (zie hierboven voor meer informatie) door ons zijn ontvangen, ontvang jij van ons het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen op je rekening.

 

Winkel aankoop

Wil je een gekocht product uit de winkel retourneren? Dan kan dit binnen 14 dagen op vertoon van de bon. Ruilen is alleen mogelijk wanneer het item in ongebruikte staat is en voorzien is van het prijskaartje. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden omgeruild. Wij geven geen geld terug. Gekochte producten in de winkel kunnen worden omgeruild of ingeruild worden voor een tegoedbon.

 

Add to cart