Retourneren

Wil jij je bestelling retourneren?

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent je met je aankoop. Ben jij om welke reden dan ook niet tevreden, dan kun je binnen 30 dagen na de aankoopdatum je aankoop retourneren mits aan de volgende volwaarden is voldaan:

  • De artikelen moeten in de originele verpakking en met intact gebleven product labels retour gezonden worden;
  • De artikelen moeten ongebruikt, ongewassen en in oorspronkelijk staat zijn;
  • Jouw aankoop bevat geen custom made producten.

Wanneer niet aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kunnen wij jouw claim voor restitutie helaas niet verwerken.

Wil jij je bestelling retourneren? Vul dan het retourformulier in. Wanneer wij jouw retourzending en volledig ingevuld retourformulier hebben ontvangen, stellen wij jou per e-mail op de hoogte en als alles op de juiste manier bij ons binnenkomt, betalen wij de aankoopprijs van de retourgoederen binnen 14 dagen terug. De verzendkosten voor het retourneren van een item (s) zijn voor je eigen rekening. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen retourzendingen. Retourzendingen die tijdens het transport verloren of beschadigd zijn, worden niet vergoed of terugbetaald. Je moet deze kosten bij de vervoerder claimen. Wij raden je daarom altijd aan een pakket aangetekend retour te sturen.

Let op: zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je geretourneerde bestelling niet behandelen of overgaan tot terugbetaling.

Je kunt jouw retourzending sturen naar:

ELUUN
Baileystraat 8
8013 RV, Zwolle
Nederland

Retourformulier

Omruilen

Wil jij een besteld product omruilen voor een ander product? Dan kun je het beste het product dat jij terug wilt sturen aan ons retourneren en het nieuwe product in de gewenste kleur en/of maat opnieuw bestellen via onze webshop. 

Wanneer de retour gestuurde producten in juiste conditie (zie hierboven voor meer informatie) door ons zijn ontvangen, betalen wij de aankoopprijs van de retourgoederen binnen 14 dagen terug. 

Add to cart