De leukste sinterklaascadeautjes voor mama en kind

De Sint is weer in het land en staat weer klaar om de schoenen van mama en kind te vullen. Zoek jij nog naar geschikte sinterklaascadeautjes voor de allerkleinste schoentjes? Of weet je niet wat je dit jaar in de zak moet stoppen? Hier vind je een aantal leuke items voor het perfecte sinterklaascadeau.

Lappenpop van Konges Sløjd

De schattige lappenpop van Konges Sløjd wordt de beste vriend van elk kind. Dit knuffelbare maatje is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. De juiste knuffel voor ieder kind. In onze webshop staan verschillende soorten lappenpoppen. Het is het perfecte cadeau om te geven.

Prijs: €47.00

Bestellen: Lappenpop van Konges Sløjd

Food box van Konges Sløjd

Heb je een mini chef in huis? Met de houten Food box van Konges Sløjd is jouw kindje een echte kok. Met de houten etenswaren kan jouw kleine doen alsof hij een heerlijk gerecht bereidt. De Food box komt in een houten speelgoedkistje met een hengsel. Zo kun je het kistje makkelijk optillen en verplaatsen.

Prijs: €51.00

Bestellen: Speelgoedkistje – Food box

Warmteknuffel

Tijdens deze koude dagen is een warmteknuffel zo slecht nog niet. De schattige knuffels van Senger Naturwelt zijn gemaakt van zacht organisch katoen en lamswol. In de buik zit een kussentje met kersenpitten die je door middel van een rits eruit kunt halen. Zowel tijdens koude als warme dagen is deze knuffel je beste vriend. Dankzij de duurzame productie hoef je niet bang te zijn voor giftige stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in een klein én groot formaat.

Prijs: €49.95

Bestellen: Warmteknuffels

Blokpuzzel

De houten puzzel van het merk Konges Sløjd bevat 9 blokjes. Elke blokje heeft een andere afbeelding op de zijde. In totaal kunnen er zes puzzels gevormd worden. Op de puzzels staan illustraties van dieren in zachte kleuren. De blokjes helpen bij het ontwikkelen van het observatievermogen en coördinatie van het kind. Een super schattig cadeau waar de allerkleinste zeker blij mee zal zijn.

Prijs: €34.00

Bestellen: Blokpuzzel van Konges Sløjd

Houten ABC-frame

Spelen en leren tegelijk. Op een leuke manier het alfabet leren met het ABC-frame van Konges Sløjd. Het houten frame bestaat uit vijf rijen met houten vierkantjes die kunnen draaien. Op een vierkantje staat aan de ene zijde een letter en aan de andere zijde een plaatje dat met de betreffende letter begint. Een leuk en leerzaam sinterklaascadeautje voor de allerkleinsten.

Prijs: €51.00

Bestellen: Houten ABC-frame

Stacking tower

De mooie massief houten stapeltoren van Raduga Grez is een perfect cadeau voor de feestdagen. De ringen zijn handgemaakt van massief beukenhout en beschilderd met verf op waterbasis, waardoor het veilig is voor alle kinderen die graag dingen in hun mond stoppen. Kinderen kunnen de ringen van groot naar klein opstapelen.

Prijs: €31.95

Bestellen: Stacking tower

Draagdoek ring sling

Je wilt je baby altijd zo dicht mogelijk bij je hebben. Een ring sling is een snelle en eenvoudige manier om je baby te dragen én toch je houden vrij te houden. Deze draagdoek van Grey Moon heeft geen ingewikkelde wikkeltechnieken, waardoor je hem heel eenvoudig om doet. De ring sling is gemaakt van 100% linnen en kan meer dan 1200 gram dragen. Met dit cadeau wordt de band tussen moeder en kind versterkt.

Prijs: €79.95

Bestellen: Draagdoek ring sling

Mom-bags van Studio Noos

Wanneer je op pad gaat wil je het liefst dat je alle spullen bij elkaar hebt. De mom-bags van Studio Noos zijn helemaal handgemaakt en voorzien van een prachtig, hip design. De tassen zijn groot van formaat en daardoor perfect voor aan de kinderwagen of om te gebruiken als shopper.

Prijs: €49.95

Bestellen: Mom-bags

Teddy etui

Een plek waar je alle kleine spulletjes in kwijt kunt. Studio Noos heeft een handige etui ontworpen waar je allerlei kleine spullen in kunt opbergen. Zo neem je gemakkelijk speentjes, babydoekjes en luiers mee. Een absolute must have voor alle moeders!

Prijs: €29.95

Bestellen: Teddy etui

Met deze lijst weet de goedheiligman wel wat hij voor de kleintjes en hun mama moet halen. Zoek je nog een aantal kraamcadeaus? Bekijk dan onze blog: 10x leuke kraamcadeaus onder de €25