0-1 maand

Filters
Klaar

  Actieve filters

  Verwijder alles
  Geen filter

5 Products

 • konges-slojd-boxpakje-leviter
  39.95

  Konges Slojd boxpakje in de kleur: Léviter met de Konges Slojd print van parachutjes. Het boxpakje heeft een handige overslag en knopen van boven tot onder, wat het aan- en uittrekken en verschonen makkelijk maakt.

  Bekijk de gehele collectie van Konges Sløjd in onze webshop of kom langs in onze boetiek in Zwolle.

   

 • konges-slojd-legging-ciel-magique-bleu - 30 % Korting
  18.86

  Konges Slojd legging met een print van sterren, raketten en planeten. De legging is verkrijgbaar in maat 0-1 maand t/m 18 maanden. Een fijne basic die overal bij past in een leuke print.

   

 • konges-slojd-romper-ciel-magique-bleukonges-slojd-romper-ciel-magique-bleu2 - 30 % Korting
  20.96

  Konges Slojd romper met een leuke print van sterren, raketten en planeten. De romper heeft lange mouwen en een handige overslag in maat 44 t/m 68 wat het aan- en uittrekken en het verschonen makkelijk maakt. De maten 74 tm 86 hebben geen overslag maar 2 knopen op de linkerschouder.

   

 • konges-slojd-eternelle-legging - 20 % Korting
  21.56

  Konges Slojd legging in de kleur: Eternelle met de herkenbare Konges Slojd print van bloemen. De legging is verkrijgbaar in maat 0-1 maand t/m 18 maanden. Een fijne basic die overal bij past in een leuke print.

   

 • konges-slojd-romper-eternellekonges-slojd-romper-eternelle2 - 20 % Korting
  23.96

  Konges Slojd romper in de kleur: Eternelle met de herkenbare Konges Slojd print van bloemen. De romper heeft lange mouwen en een handige overslag in maat 44 t/m 68 wat het aan- en uittrekken en het verschonen makkelijk maakt. De maten 74 tm 86 hebben geen overslag maar 2 knopen op de linkerschouder.