Verzending & Levertijd

Onze verzendmogelijkheden en levertijden

Zo groen mogelijk

Wij proberen zoveel mogelijk op een duurzame manier onze pakketten te verzenden. Dit doen wij allereerst door verzenddozen een tweede ronde mee te laten gaan indien ze nog schoon en stevig zijn. Daarnaast verzenden wij onze pakketten via PostNL. Zij proberen de post zoveel mogelijk te bezorgen per fiets of elektrisch voertuig. Op de momenten dat dit niet kan, maken ze gebruik van voertuigen voorzien van duurzame brandstoffen om op deze manier de CO2 uitstoot met 90% te verminderen. Wanneer je pakket klaar is voor verzending en overhandigt is aan de bezorgers, ontvang je altijd een mail voorzien van een track & trace code zodat je precies kunt zien wanneer jij je pakketje kunt verwachten.

Verwachte levertijd

Bestel je op dinsdag t/m zondag voor 15.00 uur? Dan versturen wij het diezelfde dag nog. In principe leveren de koeriers je pakket dan binnen 1 a 2 werkdagen. Dit kan soms iets langer duren tijdens drukke periodes zoals Blackfriday en de feestdagen. Dit ligt buiten onze macht, dus houd altijd de track & trace pagina in de gaten om te zien wanneer jij je pakket mag verwachten.

In de buurt? Haal je pakket af

Woon jij in Zwolle, ken je iemand die hier woont of ben je toevallig in de buurt? Kies dan voor de meest duurzame, snelle én goedkoopste manier en haal het pakket af. Zodra je bestelling voor je klaar staat ontvang je van ons een mail. Met deze mail kun je het pakket komen ophalen. Komt iemand anders jouw bestelling afhalen? Zorg dan dat zij deze mail op zak hebben.
Tip: zitten er cadeautjes bij? Maak dan gebruik van onze gratis cadeauservice. We pakken het dan alvast voor je in zodat je hier niet op hoeft te wachten als je de bestelling komt ophalen.

Verzendkosten
LandVerzendkostenGratis verzendingLevertijd
Nederland€ 4,95vanaf € 501-2 werkdagen
België & Duitsland€ 6,95vanaf € 1002-3 werkdagen
Europa€ 16,95vanaf € 1504-5 werkdagen