Winkel

Onze winkel is geopend!

Tijdelijke openingstijden

Vanwege de coronamaatregelen zijn onderstaande openstijden niet van toepassing. Voor het afhalen van een bestelling kunt u van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 15:00 uur bij ons terecht. U kunt ons bereiken op sales@eluun.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Kleine lettertjes

Aankoop in de winkel?
Ruilen mag binnen 14 dagen op vertoon van bon. Ruilen is alleen mogelijk wanneer het item in ongebruikte staat en voorzien is van het prijskaartje. Afgeprijsde kunnen niet worden geruild. Wij geven geen geld terug, wel een tegoedbon. Het is in de winkel alleen mogelijk met PIN te betalen.

Concept Store for little ones

Bij ELUUN verkopen wij met name babykleding en -producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. Het assortiment bestaat o.a. uit babykameraccessoires, verzorgingsproducten, fijne rompertjes, de hipste babykleding, speelgoed, essentials zoals speentjes en slabbetjes, boeken én prachtige producten voor de (kersverse) mama’s.

De winkel in Zwolle is gevuld met diverse exclusieve merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden hiervan zijn: Donsje Amsterdam, 1+ in the Family, Play Up, Rylee + Cru, Quincy Mae, Phil & Phae, Silly Silas, MarMar, Konges Slojd, Raduga Grez, Studio Noos en Kenko. Een mooie mix van merken uit onder andere Nederland, Spanje, Portugal en Denemarken.

kraamcadeau
Add to cart

Winter sale

Shop met 30% korting op
geselecteerde items uit onze wintercollectie