Winkel

nu met een extra verdieping!

Openingstijden

Kleine lettertjes

  1. Aankoop in de winkel?
    Ruilen mag binnen 14 dagen op vertoon van bon. Ruilen is alleen mogelijk wanneer het item in ongebruikte staat en voorzien is van het prijskaartje. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geruild. Wij geven geen geld terug, wel een tegoedbon. Het is in de winkel alleen mogelijk met PIN te betalen.

Concept Store for little ones

Bij ELUUN verkopen wij met name babykleding en -producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. Het assortiment bestaat o.a. uit babykameraccessoires, verzorgingsproducten, fijne rompertjes, de hipste babykleding, speelgoed, essentials zoals speentjes en slabbetjes, boeken én prachtige producten voor de (kersverse) mama’s.

De winkel in Zwolle is gevuld met diverse exclusieve merken, verdeeld over twee verdiepingen, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden hiervan zijn: Donsje Amsterdam, 1+ in the Family, Play Up, Rylee + Cru, Quincy Mae, Phil & Phae, Silly Silas, MarMar, House of Jamie, Konges Slojd, Naif, Petit Plush, Gro, Liewood, Studio Noos en Kenko. Een mooie mix van merken uit onder andere Nederland, Spanje, Portugal en Denemarken.

kinderwinkel-zwolle
Add to cart